The browser you are using is not supported. Some critical security features are not available for your browser version.

We want you to have the best possible experience with FATbit. For this you'll need to use a supported browser and upgrade to the latest version.

RENTALYA  este o platformă B2B de închiriere echipamente profesionale pentru evenimente (concerte, festivaluri, evenimente corporate și evenimente private). Ne poziționăm pe piața din România și ne adresăm DJ-lor, artiștilor și trupelor, agențiilor de publicitate, agențiilor de organizare evenimente, hotelurilor, cluburilor, festivalurilor și companiilor de închiriere echipamente.

Platforma RENTALYA se adresează în special celor care dețin echipamente și doresc să le dea spre închiriere. Aceștia vor avea rol de vânzător pe platformă. Cumpărătorii vor fi cei care organizează evenimente, care au nevoie de echipamente profesionale într-o anumită locație și doresc să reducă costurile cu transportul echipamentelor, apelând asfel la furnizorii listați pe platforma RENTALYA din apropierea locației de desfășurare a evenimentului.

VALORILE COMPANIEI


Responsabilitate  Integritate  Competență 
 Ne străduim să oferim o experiență
plăcută fiecărui utilizator.
Păstrăm cele mai înalte standard
de etică în acțiunile noastre.
Punem la dispoziția clienților o echipă
de profesioniști pentru consultanță.
 

 Încredere Accesibilitate  Adaptabilitate 
Verificăm fiecare vânzător pentru
a oferi siguranță.
Ne străduim să oferim o platformă
intuitivă și accesibilă.
Ascultăm constant părerile clienților
și ne adaptăm nevoilor lor. 

PARADISUL ÎNCHIRIERILOR
 
„Dacă paradisul fiecăruia dintre noi are în centru ceea ce iubim cel mai mult, ne-am gândit să creăm un paradis pentru toți iubitorii de echipamente profesionale de party. Un paradis în care poți închiria sau da spre închiriere toate echipamentele de care nevoie pentru un eveniment de succes. Te invităm în paradisul nostru.”
 
Echipa Rentalya 

JUST ASK ... RENTALYA

 
 
Contactează-ne pentru mai multe informații la: